REUTERS/Antonio Bronic
REUTERS/Antonio Bronic

Grčka tragedija: Šime Vrsaljko više nije igrač Olympiacosa!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.11.22. | 17:54

Odigrao je samo devet utakmica za grčkog velikana…

Bivši hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko više nije član grčkog Olympiacosa! Prema zasad neslužbenim informacijama, čelni ljudi grčkog velikana odlučili su raskinuti ugovor s 30-godišnjim Hrvatom zbog njegovih velikih problema s ozljedama zbog čega je dosad skupio svega devet nastupa za klub. Osim Vrsaljka, na izlaznim vratima kluba je i bivši bek Real Madrida, Marcelo.

Vrsaljko je ljetos stigao u Olympiacos kao slobodan igrač. Prethodno je bio član Atletico Madrida, Intera, Sessuola, Genoe i Dinama, dok je za reprezentaciju Hrvatske odigrao 52 utakmice.

Olympiacos igra jako loše ove sezone te je već sada svima jasno kako neće obraniti naslov prvaka Grčke. Za najvećim rivalom, i trenutno vodećom momčadi Super lige, Panathinaikosom, već na polusezoni zaostaju 12 bodova, a kontroverzni vlasnik kluba Evangelos Marinakis radi svega navedenog se odlučio na neke drastične rezove. Olympiacos je ljetos doveo niz poznatih igrača, samo na odštete potrošeno je 16 milijuna eura, a ukupno se u svlačionici grčkog velikana našlo 25 novih igrača. Neki, poput Vrsaljka, očito nisu zadovoljili te će se s njima pokušati raskinuti ugovori…

Po dolasku u klub Vrsaljko je potpisao trogodišnji ugovor, ali izgleda kako će nakon samo par mjeseci ponovno potražiti novu sredinu.




Tagovi

Šime VrsaljkoOlympiacos

Ostale Vijesti