Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Grci najavili: "Boysi su dali podršku našem poznaniku iz Panathinaikosa", Meite: "U Zagrebu smo imali lošu večer"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 10.03.24. | 15:38

Sve su popratili protivnici Plavih

Grčki mediji, jasno, prate sve što se događa u Dinamu pa tako i političke promjene. Tako PAOK24.com piše kako je novi predsjednik Dinama Velimir Zajec novi predsjednik Dinama.

"Danas je bio dan izbora novog predsjednika Dinama, a navijači PAOK-ovog rivala jasno su pokazali svoj izbor. Naš poznanik iz Panathinaikosa, Velimir Zajec, ima podršku Bad Blue Boysa, koji su mu priredili poseban doček, po dolasku na Maksimir."

Swaliho Meite najavio za grčke medije večerašnji gradski derbi s Arisom, istaknuvši kako PAOK mora dokazati na terenu da je najbolja momčad, te dodao kako će igrati za navijače kojih ni ovoga puta neće biti na stadionu.

“Mislim da smo u Zagrebu napravili dovoljno grešaka i one su nas koštale. Bila je to loša večer, ali bolje da razgovaramo o nedjeljnoj utakmici koja je vrlo važna", rekao je, ali potom ipak dodao:

“U životu smo naučili da ne postoje samo pobjede i uspjesi. To je u nogometnom životu loš rezultat. Ono što morate učiniti je gledati naprijed, u budućnost i učiti iz svojih grešaka. Tako da se i u ovom slučaju moramo fokusirati na utakmicu s Arisom, boriti se i vratiti uspjehu."

Kreće play-off grčkog prvenstva:

“Sretni smo što smo završili na vrhu poretka, ali tu je i Play off. Ima pet domaćih i pet gostujućih utakmica, ali liga stvarno počinje tek sada."




Tagovi

GNK DinamoGNK Dinamo izboriSkupština GNK DinamoStatut GNK Dinamo

Ostale Vijesti