Granada imala dva pogotka prednosti, Sociedad se vratio pa u konačnici pokleknuo u 89. minuti

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.07.20. | 21:34

Fantastična utakmica u San Sebastianu.

Iako je tokom cijele utakmice domaćin „razvalaljivao“ Granadu, gosti su na predah otišlio s ogromnih 0:2.

Prvi pogodak zabio je Puertas u 21. minuti nakon što ga je lijepim ubačajem s lijeve strane uposlio Duarte, da bi onda u 43. minuti gosti povećali svoje vodstvo nakon što je jednu katastrofalnu reakciju domaće obrane iskoristio stari lisac Roberto Soldado koji je zaobišao vratara Sociedada Moyu i potom mirno poentirao.

Drugo poluvrijeme praktički nije ni počelo, a domaćn smanjuje. Nakon jednog kornera obrana gostiju nije dobro reagirala, a najbolje se u gužvi snalazi Merino koji spretno i sretno zabija za – 1:2

U nastavku, domaćin je nastavio s dominacijom, kako s udarcima i stvorenim prilikama, tako i posjedom, a svoju dobru igru kapitalizirali su u 83. minuti kada stižu do poravnanja.

Bio je to jedan lijep prizemni ubačaj s desne strane, akciju izvrsno prati Oyarzabal koji je sam na 11 metara i silovitim udarcem šalje loptu u mrežu gostiju pored nemoćnog vratara Silve.

Iako su mnogi vjerovali da će Sociedad stići do potpunog preokreta, pogodak zabijaju gosti.

Igrala se 89. minuta, Machis je fantastično ubacio loptu s lijeve strane na drugu vratnicu, a tamo je izvrsno postavljen Duarte koji sa svega nekoliko metara glavom matira domaćeg čuvara mreže za konačnih 2:3.

Do kraja utakmice domaći sastav bacio je sve karte u napad, ali do izjednačenja nisu stigli pa je tako Granada stigla do velike pobjede u utakmici u kojoj je domaći sastav bio veliki favorit.

Dodajemo kako danas još igraju Real Madrid i Alaves, a utakmica počinje u 22:00.

(foto:SUSANA VERA/Action Images)

 


Tagovi

GranadaReal Sociedad

Ostale Vijesti