JENNIFER LORENZINI/Action Images
JENNIFER LORENZINI/Action Images

Gradski rivali žele se osvetiti Interu preko Brozovića

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.10.21. | 14:00

Hoće li Epic Brozo krenuti obrnutim pravdem od Hakana Calhanoglua?

Kako javlja talijanski Corriere dello Sport sve je očitije da će se Franck Kessie i Milan razići na kraju sezone kada veznjaku iz Obale Bjelokosti ističe ugovor. Milan bi taj gubitak volio nadoknaditi besplatnim pojačanjem, kako klupskoj blagajni ne bi nabijali nepotrebni minus. Bacili su oko prema dvorištu gradskog rivala Intera, konkretnije prema našem reprezentativcu Marcelu Brozoviću koji ovih dana pregovara oko novog ugovora, ali je također spreman saslušati i ostale ponude.

Inter je ovog ljeta Milanu bez odštete preoteo Hakana Calhanoglua, a sada se čini kako na crveno-crnoj strani grada spremaju osvetničku operaciju. Glasinama u prilog ide i činjenica da je Brozović bio standardni član momčadi Intera koju je prije nekoliko godina vodio Stefano Pioli, sadašnji strateg Milana. Kao što smo već pisali, Brozović će svoju budućnost pokušati razriješiti prije zime.

Tko zna, možda se na ljeto pridruži zanimljivoj listi igrača koji su nosily dres oba milanska kluba. Samo neki od njih su Leonardo Bonucci, Edgar Davids, Antonio Cassano, Taribo West, Dario Šimic, Patrick Vieira, Mario Balotelli, Roberto Baggio, Christian Vieri, Hernan Crespo, Ronaldo, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf i Zlatan Ibrahimović.



Tagovi

Marcelo BrozovićInterMilanSerie A

Ostale Vijesti