Action Images via Reuters/Peter Cziborra
Action Images via Reuters/Peter Cziborra

Građani strpali Kanarincima pet komada u krletku, Bielsa izborio remi s Evertonom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 21.08.21. | 17:50

nastavljeno je drugo kolo Premier Lige

Liverpool je svoje obavio ranijeposlijepodne sigurnom pobjedom protiv čvrstog Burnleyja, a svi ostali, točnije skoro svi, odradili su svoje zadaće u popodnevnom terminu od 16 sati. Na papiru to nisu bili neki zvučni dvoboji, no Premier Liga pronađe načina iznenaditi svoje fanove, čak i ovako rano, u drugom kolu.

Moramo otvoriti s Aston Villom. Danas sun a svom Villa Parku ugostili Newcastle, a premijerni gol za novu ekipu je krajem prvog poluvremena je zabio Ings. Danny je godinama branio boje Southamptona, no čini se da je brzo zaboravio kako je do preije koji tjedan bio Svetac. Načeo je Dubravkinu mrežu ni manje ni više nego iz škarica. Famozni “bicycle kick” pronađite OVDJE. Kasnije je prednost podebljao El-Ghazi, kao i obično, pripala mu je zadaća izvođenja jedanaesterca. Konačni rezultat 2:0

Golijada na Etihadu je bila očekivana. Manchester City je protutnjao kraj Norwicha i bez većih poteškoća upisao prvu pobjedu u sezoni. Zabio je Grealish svoj prvijenac u svijetlo-plavom dresu, precizan je bio i Laporte glavom. Izdvajamo gol Sterlinga za 4:0. Pogledajte ga OVDJE. Kasnije još gađao i Mahrez te tako postavio konačnih 5:0 čime je potvrđena dominacija Građana protiv novog prvoligaša.

Igrači Crystal Palacea i Brentforda su pak remizirali bez pogodaka. Koliko smo uspjeli vidjeti, Brentford se nije uplašio gradskog gostovanja u Croydonu, bili su bolja ekipa, ali je na kraju sve završilo uz antiklimaks i nule na semaforu. Šteta.

Utakmicu prepunu pogodaka i prilika su očekivano pružili igrači Leedsa i Evertona. Na kraju se završilo 2:2. Svakako atraktivan rezultat na Elland Roadu nakon pet komada koji je Leeds primio u prvom kolu na Old Traffordu. Izdvajamo pogodak Klicha za 1:1 u kojem se sjajno vidi koliko su brzi igrači Leedsa u tranziciji iz obrane u napad. Pogodak pronađite OVDJE.

Premier liga, današnje utakmice 2. kola:

Aston Villa - Newcastle 2:0

Crystal Palace - Brentford 0:0

Leeds - Everton 2:2

Manchester City - Norwich 5:0

Brighton - Watford 2:0



Tagovi

Manchester CityNorwich CityAston VillaDanny Ings

Ostale Vijesti