Gotovo – stoper hrvatskog prvoligaša odlazi kod Vlašića i Bistrovića u CSKA

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 22.06.19. | 11:11

Dogovoren posao.

Kao što smo već pisali proteklog tjedna, moskovski CSKA izrazito se zainteresirao za jednog hrvatskog nogometaša. Riječ je o stoperu Slaven Belupa, Zvonimiru Šarliji, koji je izazvao velik interes u stručnom stožeru ruskog velikana. Taj interes se ubrzo i konkretizirao te će igrač uskoro postati novi igrač Moskovljana.

Kako prenose Sportske novosti, 22-godišnji Šarlija dogovorio je transfer u Rusiju, klubovi su se dogovorili oko odštete, a igrač bi sljedećeg tjedna trebao otputovati u Austriju gdje će potpisati ugovor. Dogovorena je posudba s opcijom otkupa, prenosi isti izvor.

Šarlija je 189 centimetara visok stoper, koji je minule sezone imao najviše presječenih dodavanja u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi, a njegova vrijednost trenutno je procijenjena na 450 tisuća eura, prema Transfermarktu.

Dosadašnji stoper Farmaceuta u CSKA će se pridružiti još jednom bivšem igraču Slavena, Kristijanu Bistroviću, koji ima i istog agenta – Vukmila Vikmiricu – poput Šarlije, a tamo je od neki dan i službeno igrač Moskovljana, Nikola Vlašić, koji je odigrao sjajnu prošlu sezonu.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Zvonimir ŠarlijaKristijan BistrovićNikola Vlašić

Ostale Vijesti