Gotovo: Palaversa karijeru nastavlja u Belgiji

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.06.19. | 18:20

Novi klub za mladog veznjaka.

Nakon što je potpisao za Manchester City, veznjak Ante Palaversa nije odigrao proljetni dio sezone 'za pamćenje'. Štoviše, trener Siniša Oreščanin dozirao mu je minutažu, a to se nije previše svidjelo Građanima koji su ga po završetku sezone odlučili poslati u drugi klub na kaljenje.

Engleski prvak bio je mišljenja kako mladi veznjak treba igrati više i u jačoj ligi, a sada je i službeno pronađen novi klub u kojemu će graditi karijeru prije nego i konačno dođe u Manchester.

Palaversa će naime karijeru nastaviti u belgijskom prvoligašu Oostendeu. Iako su bila nagađanja da odlazi u španjolsku Gironu, a potom i u Lokeren, sada je i službeno postao novim igračem Oostendea, iako je i dalje u vlasništvu Citya.

„Uvjeren sam da je ovo pravi izbor za mene. Želim se finalizirati što je prije moguće kako bi se priključio novim suigračima i što ih prije upoznao, a ljetne pripreme su idealna prilika za to“, rekao je 19-godišnji veznjak koji je u City prešao minule zime za iznos od 4,8 milijuna eura, koji bi s bonusima trebao doći do ukupnih 6 milijuna.

 

 

 

 

 

 

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Jupiler ligaAnte Palaversa

Ostale Vijesti