Hajduk prodao veznjaka za milijun kuna

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.05.20. | 16:28

Karijeru nastavlja u susjedstvu.

Beširović je iz Hajduka otišao prošle zime na posudbu i oni su aktivirali otkupnu klauzulu koja je postavljena u prilici tog dogovora. Za 'bijele' je ovaj veznjak upisao osam nastupa, a odmah po dolasku u Mađarsku pokazao je kako je odlazak s Poljuda za njega bio pun pogodak budući da se u novoj momčadi odmah nametnuo te je u svega devet odigranih utakmica uspio skupiti četiri pogotka i jednako toliko asistencija.

26-godišnji veznjak odigrao je dvije utakmice za reprezentaciju BiH, a obje su bile prijateljske naravi protiv SAD-a i Meksika.

Beširović, koji osim BiH posjeduje i potugalsku putovnicu budući da je rođen u portugalskom gradu Viseuu, član Bilih postao je u ljeto 2018., a budući da mu je ugovor isticao za godinu dana, ovaj se potez Splićana može okarakterizirati kao veoma dobrim poslom budući da su zaradili na igraču koji se u njihovoj momčadi nikako nije uspio nametnuti za prvi sastav.

Dalmatinski portal za kraj dodaje kako će vijest biti službena početkom prijelaznog roka, ali baš sve je u ovoj priči završeno.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

NK Hajduk SplittransferiDino BeširovićLjetni prijelazni rokMezokovesdMađarska

Ostale Vijesti