Gotove sve dvojbe: Ovo je momčad s kojom Dinamo ide po povijesnu pobjedu (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.11.19. | 11:26

Trener Nenad Bjelica zna tko će istrčati večeras od 21 sat na Maksimiru.

Nogometaše Dinama večeras (srijeda) od 21 sat očekuje povijesna utakmica u punom smislu te riječi. U četvrtom kolu Lige prvaka na Maksimir dolazi Šahtar, a ukoliko Modri ostvare pobjedu jednom će nogom zagaziti u knock-out fazu najelitnijeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.

Plava momčad trenutno je bodovno izjednačena s Ukrajincima, imaju po četiri boda, dok posljednjeplasirana Atalanta nema niti jedan. Europska liga praktički je već tu, iako nikada ne treba brzati sa zaključcima, ali ova današnja utakmica bit će jedna od dvije potencijalno najvećih partija hrvatskog prvaka u novijoj povijesti.

Trener Nenad Bjelica otklonio je sve dvojbe uoči utakmice. Poznato je da ne može računati na ozlijeđenog Amera Gojaka, a ni Mario Gavranović prema svemu sudeći nije u potpunossti zaliječio ozljedu. Stoga će na Maksimir istrčati večeras identična momčad kao i prije dva tjedna u Harkivu, s tim da će jedina promjena biti povratak zaliječenog Brune Petkovića u vrh napada, umjesto švicarskog golgetera.

Što se Šahtara tiče, njima nema jednog od glavnih igrača, Yevghena Konoplljanke, kao i Solomona. Iz tog razloga, Luiz Castro čće na desnom boku početi s trećom opcijom, Dodom, nešto ofenzivnijim bekom. To bi moglo značiti da će biti dosta prilike za Mislava Oršića koji ordinira po toj strani da u kontrama iznenadi ukrajinskog prvaka.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Nenad Bjelica

Ostale Vijesti