Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Gorica objavila: Ulaznica za utakmicu protiv Hajduka više nema u prodaji

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.03.24. | 14:13

Utakmica se igra u subotu u 17.10.

Prvenstveni dvoboj između Gorice i Hajduka, u subotu, 9. ožujka u 17.10, igrat će se pred rasprodanim stadionom u Velikoj Gorici, objavio je danas turopoljski prvoligaš na svojim društvenim mrežama.

"Obavijest o ulaznicama: S obzirom da su sve ulaznice koje su puštene u prodaju, rasprodane online, danas neće biti moguće kupiti ulaznice u našem Fan pointu".

Dolazak Hajduka izazvao je ogroman interes domaće, ali i gostujuće publike. Za očekivati je kako će glavna tribina stadiona biti podijeljena, na njoj će se moći pronaći navijači oba kluba, a možda i pokoji navijač Dinama iz Velike Gorice i okolice koji će na samom dvoboju pružiti podršku domaćinima.

Gorica ovu utakmicu dočekuje u slaboj formi. U posljednja tri mjeseca, odnosno u zadnjih 11 utakmica u svim natjecanjima Bikovi su zabilježili devet poraza, remi protiv Istre 1961 i tek jednu pobjedu, protiv Slaven Belupa u Velikoj Gorici. Ta crna serija započela je 0-3 porazom od Hajduka na Poljudu, no prvi susret u Velikoj Gorici završio je 2-1 pobjedom domaćina nakon velikog preokreta.

Utakmicu će suditi Mario Bel iz Osijeka, uz pomaganje slavonskih sudaca Gorana Patakija, Kristijana Novosela i Antonija Škobića. VAR sobom rukovodit će Fran Jović iz Zagreba, a pomagat će mu Marijan Tomas.



Tagovi

HNK GoricaHajdukHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti