Action Images
Action Images

Goretzka otkrio za koji klub je umalo potpisao 2018. godine

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.12.20. | 11:56

Iako ni Redsi ne bi bili baš pogrešan izbor...

Leon Goretzka, jedan od stožernih igrača Flickovog Bayerna kao i Elfa, priznao je kako je u posljednjoj godini ugovora sa Schalkeom, prije dvije godine, bio u velikoj dvojbi.

Na stolu je imao ponudu Liverpoola i to Jurgena Kloppa, međutim, na sreću svih navijača Bayerna, odlučio je ostati u Njemačkoj i pridružiti se redovima prvaka Europe.

"Razmišljao sam o Liverpoolu, bio je u ozbiljnim kombinacijama. To je veliki klub čiji je napredak pod vodstvom Jürgena Kloppa bio čudesan, ponosni smo na njega što je osvojio titulu. Međutim dugo sam razmišljao i bio sam 100 posto uvjeren kako je Bayern pravi izbor za mene."

Za vrijeme lockdowna, nije zgubidanio nego je ulagao u sebe te je to vrijeme vidio kao mogućnost poboljšavanja svojih nogometnih mogućnosti.

"Nitko nije znao što se događa i imali smo puno vremena za razmišljanja pa sam se pitao kako bih mogao još napredovati. To vrijeme dalo mi je mogućnost da dodatno radim na tijelu što ne mogu kada sezona traje jer uvijek trebate nekoliko dana oporavka."


Tagovi

Leon GoretzkaBayernLiverpool

Ostale Vijesti