Goran Tomić ostao bez posla! Nakon 23 utakmice napustio Emirate...

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 24.05.23. | 18:42

Tomić je trenersku karijeru izgradio u HNL-u i Aziji.

Goran Tomić više nije trener Al Nasra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, objavio je trenutno devetoplasirani klub bogate bliskoistočne države. Tomić je u Al Nasr Dubai stigao početkom studenog prošle godine, neposredno pred početak Svjetskog prvenstva u obli, vodio ga je u 23 utakmice u kojima je ostvario 10 pobjeda, tri remija i 10 poraza. Tomić je Al Nasr ostavio na devetom mjestu ljestvice s 39 osvojenih bodova, 20 manje od vodećeg Shababa Al Ahlija.

Tomić nije dobio otkaz, već mu je istekao ugovor, a šibenski strateg više nije htio čekati inače 'ležerne' Arape da mu ponude novi te je s upravom kluba dogovorio raskid suradnje.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Iskreno se zahvaljujemo gospodinu Goranu Tomiću na njegovom trudu za vrijeme mandata trenera prve momčad u Al Nasru. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", objavio je klub iz Dubaija na svojim službenim kanalima.

Tomić je prije Al Nasra vodio Šibenik, kineske klubove Baxy, Songjiang i Yiteng, zatim hrvatske prvoligaše Istru 1961, Lokomotivu i Rijeku s kojima je igrao prilično dopadljiv nogomet.

Koja će biti Tomićeva iduća destinacija saznat ćemo ubrzo... (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Goran TomićAl Nasr

Ostale Vijesti