HNK Hajduk
HNK Hajduk

Goran Sablić u Sarajevo dovodi U20 reprezentativca i kapetana Hajduka II

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 15:16

Sarajevo ima samo jedan cilj, osvojiti Premijer Ligu

Goran Sablić neki dan je preuzeo FK Sarajevo i odmah se bacio na posao slaganja kadra za iduću sezonu, jer želje uprave su jasne: osvojiti prvenstvo. Prošle sezone Sarajevo je bilo na korak od naslova prvaka Premijer Lige, no za dva boda je bila uspješniji Borac iz Banja Luka.

Stoga, bivši igrač “bijelih” iz vremena kada je Poljud gledao šampionski Hajduk, već je krenuo tražiti pojačanja za svlačionicu, a među prvima se, prema pisanju portal sportske.ba, spominje bivši kapetan Hajduka II Vicko Ševelj. Iako vijest nije još službena, Vicko sigurno neće ostati na Poljudu jer je skupi project Hajduka II ugašen, a poziv s Poljuda u prvu ekipu nije stigao. Da Ševelj odlazi potvrdio je na društvenim mrežama njegov agent Darko Alegić.

“Ovim putem zahvaljujem kao agent HNK Hajduku na svemu. Nadam se kao i Vicko da ćemo u narednom periodu potvrditi da si prvoligaski potencijal!” objavio je Alegić.

Vicko je 20-godišnji hrvatski U20 reprezentativac koji najviše voli igrati na poziciji stopera ili desnog beka. Ako potpiše za Sablićevu ekipu, bit će izravna konkurencija Halidu Šabanoviću, koji je dobivao limitirani broj minuta prošle sezone.

Što se Sablića tiče, njega čeka prvo kolo kvalifikacija za novo UEFA-ino natjecanje. 8.srpnja putuju u Moldaviju kod FC Mislami Orhei u sklopu Konferencijske lige. Ukoliko preskoče prvu stepenicu, čeka ih već malo ozbiljniji Elfsborg iz Švedske.

 


Tagovi

Goran SablićFK SarajevoVicko ŠeveljHajduk IItransferi

Ostale Vijesti