Golijade u Španjolskoj, Modrić asistirao u porazu Reala

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.04.19. | 22:52

14 golova u tri utakmice.

U najatraktivnijoj utakmici dana španjolske Primere, Valencia je na domaćem terenu došla do velike pobjede protiv Real Madrida. Završilo je 2:1 u njihovu korist, a strijelci su bili Guedes u 35. minuti, te Garay u 83. Kraljevski klub uspio je u sudačkoj nadoknadi tek ublažiti poraz golom Benzeme, kojem je asistirao Luka Modrić. Real je ovim porazom ostao na 5 bodova zaostatka iza drugoplasiranog Atletica, dok se Valencia približila na samo bod Getafeu koji drži četvrto mjesto. 

Nogometaši Athletic Bilbaa odigrali su vrlo efikasnu utakmicu protiv Levantea. Na svom San Mamesu upisali su pobjedu od 3-2, a nakon što su imali vodstvo od 2-0 (Berchiche 5', Fernandez 27'-AG), gosti su uspjeli izjednačiti preko Rogera (51'-11m) i Cabaca u posljednjoj minuti regularnog dijela.

Ipak, Baski u trećoj minuti sudačke nadoknade preko Ikera Muniaina dolaze do sva tri boda, golom iz jedanaesterca.

Još efikasniji bili su Huesca i Celta iz Viga koji su podijelili bodove u utakmici koja je završila 3-3. Vodili su gosti 2-0 pogocima Mendeza (14') i Aspasa (57'), ali domaći u deset minuta zabijaju tri gola za preokret. Počelo je s Enricom (63') pa su preko Avile (71') i Pulida (73') došli nadomak pobjedi. Ipak, Boudehouz u 81. minuti zabija za remi.

Dodajmo još da je Eibar na svom terenu svladao Rayo Vallecano rezultatom 2-1. I ovdje smo vidjeli preokret – gosti su imali vodstvo nakon gola Poza (40'), a pobjedu domaćima donose Charlčes (64') i Leon (74').

(Foto: Reuters)


Ostale Vijesti