Golijada u Serie A: Immobile razbio SPAL, Jurić uzeo bod Milanu bez Ibrahimovića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.02.20. | 17:20

Iznimno efikasan dan na Čizmi.

Danas je na rasporedu u Serie A šest utakmica.

Prvi su na teren izašli igrači Juventusa i Fiorentine, a utakmica je završila glatkom pobjedom domaćina 3:0. Dva pogotka zabio je Cristiano Ronaldo, da bi se u sudačkoj nadoknadi u listu strijelaca upisao i mladi Matthijs de Ligt. Golove s tog susreta već ste imali prilike pogledati na Germanijaku:

U 15 sati započele su nove tri utakmice. Lazio je na Olimpicu razbio SPAL, a ponovno je prvo ime susreta bio Ciro Immobile koji je dva puta zabio (3', 38'), a jednom asistirao. Osim njega precizni su bili još Caicedo (16', 38')  i Adekanye (58'), dok je poraz bar donekle ublažio Missiroli (65').

Dodajemo još kako je fenomenalni napadač Lazio trenutno najveći kandidat za osvajanjem zlatne kopačke, a ove sezone je u Serie A upisao 25 pogodaka i šest asistencija u 21. odigranom kolu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim Lazia, veliki favorit za osvajanjem sva tri boda danas bio je i Milan. Rossoneri na domaćem terenu dočekali Ivana Jurića i njegovu Hellas Veronu, a iako su posljednjih nešto više od 20 minuta imali igrača više, pobjedu u konačnici ipak nisu upisali. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a strijelci pogodaka bili su Faraoni (13') kod gostiju te Calhanoglu (29') kod domaćina.

Ovim remijem Milan je ostao na osmom mjestu, dok je Verona s dva boda manje trenutno jednu poziciju iza njih, iako valja istaknuti da Jurićev sastav ima jednu utakmicu manje. Za kraj dodajemo kako je danas za Milan debitirao i mladi Daniele Maldini, sin legendarnog Paola koji je jedan od najvećih legendi kluba.

 

 

 

 

 

 

Za kraj smo ostavili utakmicu između Atalante i Genoe. Domaćin  je poveo preko Toloija (13'), gosti preokrenuli preko Criscita (19') i Sanabrije (33'), ali je konačnih 2:2 postavio izvrsni Slovenac Iličić (35') kojem je ovo bio 14 pogodak ove sezone.

Dodajemo kako su Mario Pašalić i Ante Rebić odradili svih 90 minuta za Atalantu, odnosno Milan, dok su Milan Badelj (Fiorentina) i Karlo Letica (SPAL) poraze svojih momčadi odgledali s klupe za rezervne igrače.

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ciro ImmobileZlatan IbrahimovićIvan Jurić

Ostale Vijesti