Action Images
Action Images

Golijada na Wolkswagen Areni, odlična asistencija Brekala (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.11.20. | 22:22

Wolfsburg je slavio u utakmici na kojoj nije nedostajalo golova.

U sklopu devetog kola njemačke Bundeslige Woflsburg je kao domaćin svladao Werder iz Bremena u sadržajnoj utakmici rezultatom 5:3

Prvo je poluvrijeme donijelo uraganski nogomet. Osaka je oduzeo loptu protivniku na svom lijevom krilu, uputio se prema kaznenom prostoru i ubacaio nisko za Bettancourta koji je zakucao loptu pod prečku za 0:1 u 13. minuti.

Vodeći gol pogledajte ovdje.

Izjednačenje je stiglo u 22. minuti. Lacroix je dubinskom loptom našao Baukua u prostoru udarca pred kaznenim prostorom, ovaj se lako oslobodio čuvara i prizemnim udarcem s dvadesetak metara pogodio za 1:1.

Izjednačujući gol pogledajte na ovom linku.

Domaćin je preuzeo vodstvo već u 25. minuti. Hrvatski reprezentativac napravio je pravi dar-mar na lijevoj strani šesnaesterca i ubacio ljevicom, a tamo je glavom odlično odreagirao Brooks za 2:1.

Asisteciju Brekala i gol za 2:1 pogledajte ovdje.

Nije se dugo čekalo, tek do 36. minute, na novo izjednačenje. Augstinsson je ubacio iz kornera s desne strane, a na prvu se činilo jako loše, odnosno prekratko. No Mohwald se nije s tim složio s obzirom da je iz velike udaljenosti, iskosa iz jako teške situacije savršenom parabolom svladao Casteelsa. Napomenimo kako je tek četiri minute ranije ušao umjesto Mboma.

Odličan gol za 2:2 pogledajte na ovom linku.

No tek što se krenulo s centra, domaćin se vraća u vodstvo. Akcija je počela dugom loptom u kazneni prostor Werdera, na kraju ja smirenu loptu najbolji centralni napadač domaćina Weghorst smjestio iza leđa Pavlenke.

Gol pogledajte ovdje.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, došlo je izjednačenje. Milot Rašica dobio je dobru loptu prostor na lijevom krilu, probio stranu, ubacio, a krajnje nesretno iskosa strijelac drugog gola za domaćina John Brooks mijenja smjer lopti te ona završava od vratnice u mreži i to je 3:3 u 47. minuti.

Autogol Brooksa za 3:3 pogledajte ovdje.

No Wolfsburg se nije predavao. 76. je minuta, akcija ide po lijevoj strani glatko, loptu je u prostor na lijevom krilu dobio Roussillon što koristi za odličan visoki centaršut prema drugoj vratnici, a tamo školskim skokom Wghorst svojim drugim pogotkom dovodi Vukove u novo vodstvo. Gol kao na video igri.

Četvrti gol pogledajte ovdje.

Doslovno u zadnjim sekundama utakmice u petoj utakmici sudačke nadoknade igrači domaće momčadi odigrali su kontru na nepostavljenu obranu Werdera koja je rezultirala golom Bialeka nakon nekoliko preciznih proigravanja.

Gol za konačnih 5:3 pogledajte ovdje.

Wolfsburg je ovom pobjedom na petom mjestu, dok je Werder i dalje solidan deseti.


Tagovi

WolfsbergerWerderBundesligaJosip Brekalo

Ostale Vijesti