Golijada Girone i Eibara, gosti spretno stigli do pobjede (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 06.10.18. | 15:14

Odlična utakmica za uvod u današnja nogometna zbivanja.

Fantastičan dvoboj gledali smo na otvaranju današnjeg programa u španjolskoj Primeri. Eibar je kao gost svladao Gironu s 3:2, a zanimljivost je da smo na utakmici vidjeli samo sedam udaraca u okvir gola. S jedne strane, napadači su bili krajnje ubojiti, ali isto tako, može se reći kako golmani nisu imali svoj dan.

Prvi gol vidjeli smo u 12. minuti, kada je Charles iz kaznenog udarca doveo Eibar u vodstvo. Taj rezultat na semaforu je stajao do 40. minute, a tada slijedi prava golijada. Prvo je Urugvajac Christian Stuani zabio dva gola u tri minute i preokrenuo rezultat u korist Girone.

Ipak, na poluvrijeme se otišlo s neodlučenim rezultatom, jer je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Anaitz Arbilla poravnao na 2:2. Konačan preokret, drugi ovakav na utakmici, kompletirao je Sergio Enrich u 72. minute. On je centaršut Fabiana Orellane vrlo spretno pospremio u gol. Zabio je potiljkom, a lopta je imala luk nedohvatljiv za golmana Bonu. 

Ovom pobjedom Eibar je preskočio Gironu i nalazi se na 10. mjestu s deset bodova, dok je Girona na 13. poziciji s bodom manje.

Što se ostatka današnjeg rasporeda u Primeri tiče, najzanimljiviji će svakako biti dvoboj Alavesa i Real Madrida, a još se sastaju Getafe i Levante, dok će Leganes dočekati Rayo Vallecano.

> ODIGRAJ ALAVES - REAL MADRID

<iframe src="https://cc.sporttube.com/embed/MZYCCCG" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe src="https://cc.sporttube.com/embed/YZYCCCG" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe src="https://cc.sporttube.com/embed/aZYCCCG" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe src="https://cc.sporttube.com/embed/VZYCCCG" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe src="https://cc.sporttube.com/embed/EZYCCCG" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

(foto: Reuters)


Tagovi

PrimeraLa Liga

Ostale Vijesti