Photo: LeonieHorky / Witters / via firosportphoto | usage worldwide /DPA/PIXSELL
Photo: LeonieHorky / Witters / via firosportphoto | usage worldwide /DPA/PIXSELL

Golgeter “malih” Vatrenih na pragu prelaska u Portugal

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 23.08.21. | 08:52

Dio prošle sezone je proveo u Bundesligi…

Nakon mjesec dana tišine, uz tek povremene spekulacije, napokon stižu novine iz slučaja Musa! Kako piše portal Mais Futebol, Petar Musa je blizu prelaska u redove Boaviste. 23-godišnji zagrepčnin se tek vratio iz Berlina gdje je do siječnja ove godine bio na posudbi kao igrač praške Slavije. Česi očigledno ne računaju na mladog golgetera, inače i čana naše U-21 vrste.

Otkako je stigao u Češku prijestolnicu iz zaprešićkog Intera, samo je jednu sezone zadržan u Pragu. Povjerenje je dobro naplatio. U sezoni 2020./2021. ušao je u igru samo 14 puta, no uspio se upisati u listu strijelaca četiri puta.

Musa je definitivno perspekitvno ime hrvatskog nogometa. S 23 godine na leđima ima hrpu internacionalnog iskustva iz Češke, ali i Njemačke. Nije Petar u Union Berlinu sjedio na klupi. Dapače. Dobio je priliku u malo manje od pola prvenstvenih utakmica, zabio je jedan go li tri puta asistirao.

Petar je svoje prve nogometne korake napravio u Hrvatskom dragovoljcu, no brzo se prebacio u mlađe kategorije NK Zagreb. Od tamo je ostvario transfer u Inter iz Zaprešića. Osim Boaviste, Musu se povezivalo i s grčkim PAOK-om. Kako je zaključio portal Mais Futebol u svom tekstu, pregovori su stigli do završne faze, ovaj posao bi mogao biti zgotovljen u najkraćem mogućem roku.


Tagovi

Petar MusaUnion BerlinSlavia Prag

Ostale Vijesti