Gol sezone HNL-a u režiji debitanta sa SP-a (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.09.18. | 08:38

Jesmo li vidjeli gol sezone u HNL-u?

Nogometaši Hajduka polako, ali sigurno izlaze iz velike igračke i rezultatske krize.

U 8. kolu Prve hrvatske nogometne lige svladali su Istru 1961 rezultatom 4-2 na poslovično neugodnom gostovanju, ali ono što je – barem neutralnim nogometnim zaljubljenicima – ostala najupečatljivija stvar vezana uz utakmicu na Aldo Drosini jest prvi pogodak domaćina.

Vodili su Bijeli 3-0 već do 36. minute nakon dva pogotka Adama Gyurcsa i jednog Mirka Ivanovskog, da bi pet minuta prije kraja prvog poluvremena Jose Luis Fernandez potegao bombu sa 25 metara i matirao iznenađenog vratara gostiju Josipa Posaveca.

Iako je kasnije Makedonac Ivanovski svojim drugim pogotkom zapečatio sudbinu Puležana, iako je u međuvremenu Mierez nakratko vratio domaće u igru, Jose Rodriguez ima po čemu pamtiti svoj debi u hrvatskom nogometu.

Panamski reprezentativac je prije 10 dana potpisao za Istrijane, a ovo bile premijerne minute 20-godišnjeg veznjaka. Rodriguez je ovog ljeta predstavljao Panamu u njihovom debitantskom nastupu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. U porazu od Belgije (3-0) igrao je do 62. minute, dok je u utakmicama sa Engleskom (6-1) i Tunisom (2-1) odigrao cijele utakmice.

(Foto: screenshot/youtube)


Tagovi

Mirko IvanovskiAdam GyurcsoJosip Posavec

Ostale Vijesti