Miranda Čikotić/Pixsell
Miranda Čikotić/Pixsell

Gojak na odlasku u Ferencvaros, ali Cokaj ipak neće doći!?

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 14:39

BiH reprezentativac trebao bi večeras ili sutra u Budimpešti potpisati za Ferencvaros, čiju je ponudu prije godinu dana odbio

Dinamo će, čini se, ipak ostati bez Amera Gojaka. Veznjak Modrih s preko 200 nastupa za klub, reprezentativac BiH u sam smiraju prijelaznog roka trebao bi potpisati za mađarski Ferencvaros. Podsjetimo, Gojaku u Dinamu ugovor istječe idućeg ljeta, a nakon što je dugo i kod Čačića bio u drugom planu, zadnjih je tjedana dobio priliku i nije zakazao, vrlo je solidno odigrao i završnicu dvoboja protiv Bodo/Glimta, ima zasluga u plasmanu Dinama u Ligu prvaka. I, kad je izgledalo da će ostati, čak i produljiti ugovor, Gojak je odlučio prihvatiti ponudu mađarskog prvaka. Ferencvaros ga je, inače, htio i ranije, prošle godine po povratku s posudbe u Torinu, međutim, tada je Gojak tu ponudu odbio, nije nakon Serie A želio ići u Mađarsku. Ostao je u DInamu boriti se za mjesto, ali nikad u potpunosti nije vratio status koji je imao prije odlaska u Italiju. Sad mu je, izgleda, dosta čekanja i nadanja, odlučio je otići u Fradi, gdje bi trebao biti standardan. Klubovi još trebaju riješiti neke detalje, a onda će, prođe li sve prema očekivanjima, Gojak večeras ili sutra put Budimpešte. Treba biti oprezan, vjerojatno i on puše na hladno, jer i u Torino je otišao u pet do 12, jedva su svi papiri stigli na vrijeme. Štoviše, da je bilo tada više vremena, vjerojatno na kraj ne bi bila riječ o posudbi s otkupom, već o pravom transferu. Međutim, ispalo je drugačije i zato su i sad svi na oprezu dok sve ne bude riješeno.

A odlazak Gojaka otvorio bi vrata dolasku Enisa Cokaja, veznjaka Lokomotvie, o kojemu se već mjesecima priča. Hoće li onda on i doći zadnjih sati prijelaznog roka? U ovom trenutku bliće je 'ne' nego 'da, u Maksimiru misle da im Cokaj trenutno nije prijeko potreban, no, u samo nekoliko sati sve se može promijeniti. Nagledali smo se preokreta i uzbuđenja u smiraj mercata. (T.N.)


Tagovi

Amer GojakGNK DinamoFerencvaros

Ostale Vijesti