DARKO BANDIC/Action Images
DARKO BANDIC/Action Images

Glasajte za gol sezone: Schick s centra, Allijeve škarice ili nešto treće (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 25.07.21. | 16:00

UEFA je objavila natječaj za gol sezone, a glasovanje traje još tri dana

U sezoni 2020./21., kao i na samom nedavno završenom Europskom prvenstvu, imali smo priliku vidjeti pregršt sjajnih pogodaka. Kako se već polako okrećemo novoj sezoni, UEFA je sada objavila popis kandidata za najbolji pogodak u posljednjih godinu dana.

Deset ih se kandidiralo za najuži izbor, devet s muških utakmica i jedan sa ženskog susreta, susreta Lige prvakinja.

Prvi je na listi igrač Brage Paulinho, koji je postigao pogodak nakon sjajne kombinacije portugalske momčadi protiv Leicestera u Europskoj ligi. Slijedi gol Kemara Rooffea, igrača Rangersa koji je s centra bio precizan protiv belgijskog Standarda. Jedini pogodak sa ženskih terena djelo je Sare Zadražil u dresu Bayerna iz Munchena, dok je idući kandidat dobro nam poznati Čeh Patrik Schick sa svojim golom s centra protiv Škotske na ovogodišnjem Euru.

Mehdi Taremi iz Porta škaricama je matirao vratara Chelseaja Mendyja u Ligi prvaka i zaslužio mjesto na popisu. Slijedi Tottenhamov Dele Alli, čije su škarice protiv Wolfsbergera u Europskoj ligi bile jednako atraktivne kao i Taremijev gol. S Eura imamo i golove Lorenza Insignea protiv Belgije u polufinalu te Paula Pogbe protiv Švicarske u četvrt-završnici natjecanja.

S U-21 Eura UEFA je izdvojila zgoditak Nijemca Floriana Wirtza u pobjedi nad Nizozemskom. Konačno, imamo i jedan pogodak s malonogometnih terena, a njegov je strijelac Barcelonin igrač Ferrao, zabivši ekipi Dobovca.

Svi pogotci i mogućnost glasovanja dostupni su OVDJE.


Tagovi

Euro 2020UEFA

Ostale Vijesti