Germanijak prvi saznaje: Nenad Bjelica dovodi fantastično pojačanje u veznoj liniji

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 18:16

Ukoliko sve prođe u redu, potpis se očekuje do kraja tjedna

Prema našim saznanjima, novi igrač Osijeka postat će Josip Vuković, nekadašnji veznjak Hajduka koji iza sebe ima dvije fantastične dvije sezone u portugalskom prvoligašu Maritimu.

Vuković igra na mjestu središnjeg veznjaka, a ovaj 28-godišnji veznjak bio je jedan od hit igrača portugalske lige u sezoni 18/19. kad su se za njim krenuli raspitivati velikani kao što su Chelsea i Rangers.

Transfer se u konačnici nije realizirao, portugalski klub imao je velike odštetne zahtjeve koji su 'ohladili' klubove, ali to nije spriječilo ovog zahvalnog veznjaka da nastavi igrati izvrstan nogomet u najboljoj ligi svijeta izvan liga petice.

Vuković je u HNL-u skupio ukupno 51 nastup u 1.HNL (20 Hajduk, 21 Istra 1961 i 10 RNK Split), a nakon toga igrao je još za NK Vitez i ukrajinski Olimpik Donetsk prije nego li je u ljeto 2018. godine otišao u Portugal.

Igrač bi sutra trebao odraditi liječničke preglede, a do kraja tjedna očekuje se i potpis ugovora.

Podsjećamo, na portalu Germanijak imali ste prilike prvi saznati da će Nenad Bjelica postati novi trener Osijeka, baš kao i da će na mjesto rezervnog vratara u klub stići pouzdani Antonijo Ježina. Obje informacije u konačnici su se ispostavile točnima.

Dodajemo za kraj kako je Vuković bivši hrvatski U-17 i U-19 reprezentativac, a s njegovim dovođenjem Osijek jasno daje do znanja svim konkurentima kako ove godine imaju visoke ciljeve.

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

transferiLjetni prijelazni rokOsijek

Ostale Vijesti