Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Germanijak doznaje: Stjepan Tomas glavni kandidat za klupu Osijeka!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.04.23. | 19:29

Nove vijesti iz Gradskog vrta.

Osijek je u subotu, dan nakon poraza od Slavena Belupa, ostao bez trenera, Borimir Perković dobio je otkaz i Uprava prvoligaša iz Gradskog vrta krenula je u potragu za već četvrtim trenerom ove sezone. Kako doznaje Germanijak, prvi izbor je Stjepan Tomas, ljudi iz kluba s njim su već razgovarali, dogovor je blizu i u ponedjeljak bi Tomas mogao biti potvrđen za nasljednika Bjelice, Pomsa i Perkovića.

Tomas je u karijeri samostalno vodio tri turska kluba Antalyaspor, Rizespor i Göztepe, a zadnji posao bi mu je prošle godine na klupi moldavskog Šerifa. Figurirao je Tomas nedavno i kao jedan od novih suradnika Darija Šimića u Dinamu, spominjala se funkcija sportskog direktora ili glavnog skauta, čak i trenera u onih nekoliko sati traženja Čačićeva nasljednika, no, ubrzo su iz Dinama demantirali takvu mogućnost, barem zasad.

Čini se da Tomas, definitivno, neće u Maksimir, iako nije jedini kandidat za Osijekovu klupu, navodno je najozbiljniji. No, dok nije službeno, nećemo ga i proglasiti novim trenerom Osječana, klub živi u izuzetno turbulentnim vremenima, kriza rezultata je na vrhuncu i u takvim okolnostima mogući su razni prevrati i raspleti. Zato, pričekajmo ponedjeljak i službenu potvrdu Perkovićeva zamjenika.




Tagovi

Stjepan TomasHNLOsijek

Ostale Vijesti