Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Germanijak doznaje: Roko Baturina ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.07.21. | 16:51

Službena potvrda samo što nije...

Roko Baturina ima novi klub, barem privremeno. Mladi, 21-godišnji napadač, inače sin Mate Baturine, jedan je od rijetkih koji su igrali i u Hajduku i u Dinamu. Ovo nije priča o povratku u HNL, već o novoj posudbi na koju ga šalje njegov Ferenvaroš.

Premda je prošle sezone odigrao 20 utakmica i potom zabio 4 gola, uz sjajnu statistiku unutar domicilnog kupa, gdje je samo prošle sezone u tri odigrane utakmice postigao čak 6 golova uz dvije asistencije, klub ga šalje na posudbu.

Roko će vrlo skoro preseliti u redove ZTE-a, kluba u kojem od nedavna nastupaju i Eros Grezda te Josip Špoljarčić. Radi se o jednogodišnjoj posudbi, a prema onome što vidimo na Transfermarktu, klub ima veliku gužvu u napadu i bit će interesantno vidjeti kako će se naš mladić tamo snaći.

Inače, Baturina je prve nogometne korake napravio u Hajduku, samo da bi preselio u obližnji Split a potom napravio veliki obrat i postao Dinamov igrač. U "plavom" dresu se nije baš naigrao, više je vremena proveo u Dinamu II pa je uslijedila posudba u slovenski Bravo.

Po povratku na Maksimir, dogovoren je pravi transfer u jaki Ferencvaroš, no čini se da će se Baturina morati strpiti prije nego što pusti korijenje.


Tagovi

Roko BaturinaZTE

Ostale Vijesti