Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Germanijak doznaje: PAOK poslao službenu ponudu za Livaju!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 21:30

Nude mu se sjajni uvjeti u Grčkoj gdje je kao na domaćem terenu, sad je na njemu i Hajduku

Već se pisalo da za Marka Livaju ima interesa iz Grčke, no sada Germanijak doznaje da je stigla i službena ponuda iz PAOK-a.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prvak Grčke s kojim je Hajduk igrao u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu prošlog ljeta i izbacio Bijele želi dovesti najboljeg igrača Splićana, privoljeti ga da obuče crno-bijeli dres te s njima igra u Ligi prvaka.

Livaja je ostavio odličan dojam u Grčkoj nastupajući za AEK, a spominjao se i interes Panathinaikosa, no vjerojatno ne bi išao u redove gradskog rivala.

Transfermarkt Livaju cijeni na 6,5 milijuna eura i sigurno bi Grci dobro platili, no točan iznos se ne zna, poznato je tek da mu se nudi plaća između milijun i pol i dva milijuna eura po sezoni.

Poveznica može bitii Vincenzo Cavaliere koji je menadžer Livaji, ali i Dominiku Kotarskom koji je u PAOK-u, stoga ima dobar ulaz u klub.

Livajina klasa zapela je za oko klubu iz Soluna, a sad je na njemu i novom sportskom direktoru Nikoli Kaliniću da porazgovaraju i vide što je najbolje za sve strane.

Livaja je idol u Splitu, ima ugovor do 2027. godine, nekako se čini da bi najradije ostao do kraja karijere ili dok Hajduk ne osvoji naslov, no treba ostaviti prostora i za mogućnost odlaska ukoliko bi svi bili zadovoljni.

Najnezadovoljniji bi bili navijači Hajduka koji ga obožavaju jer je podignuo klub na veću razinu otkako se vratio u Split, osvojena su dva Kupa, dvije sezone je Hajduk bio konkurentan do nekog doba za prvaka, no ove sezone zbog ozljeda je manje igrao i zabijao,ali kad je zdrav, može biti 'paklen'. E, sad, hoće li to biti u Grčkoj ili u Hajduku, pokazat će vrijeme te hoće li on i sportski sektor Bijelih biti za.

Ako se dobro posloži priča s direktorom Kalinićem, koji bi trebao biti imenovan u ponedjeljak, Hajduk bi mogao imati napad u kojemu su Ivan Perišić, Livaja i Josip Brekalo, no kako se prijelazni rok bliži, sve će više biti ovakvih upita. A nešto će se pitati i novog trenera...

Podsjetimo, zbog ozljede nije igrao još od kraja ožujka kada je izašao na utakmici s Dinamom zbog ozljede koljena, ali je blizu potpunog oporavka. (G, dku)



Tagovi

HajdukMarko LivajaPAOKLjetni prijelazni rok 2024.grčka nogometna ligaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti