Hrvoje Jelavić/Pixsell
Hrvoje Jelavić/Pixsell

Germanijak doznaje: Osijek dovodi reprezentativca Armenije!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 07.07.23. | 10:25

Lijevonogi stoper očekuje se na liječničkom pregledu, a trebao bi doći na posudbu s pravom otkupa

Osijek je na pragu još jednog dolaznog transfera, za momčad Stjepana Tomasa trebao bi uskoro potpisati Stjopa Mkrtčjan, armenski reprezentativac! Riječ je o 20-godišnjem stoperu, ljevaku, visokom 190 centimetara, koji je član najpoznatijeg armenskog kluba Ararata, ali je trenutno na posudbi u BKMA-u iz Jerevana.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama Germanijaka, sve je već dogovoreno, u Osijeku očekuju Mkrtčjana očekuju na liječničkom pregledu i nakon toga trebao bi potpisati ugovor s Osječanima. Radi se o posudbi s pravom otkupa, a informacije iz nogometnih krugova kazuju da se uistinu radi o talentiranom igraču. Uostalom, Stjopa Mkrtčjan ima već 10 utakmica u nacionalnoj selekciji, a u zadnje dvije kvalifikacijske, protiv Walesa i Latvije, u kojima je Armenija upisala šest bodova, odigrao je svih 180 minuta.

Armenija je, inače, u skupini s Hrvatskom, u rujnu ćemo igrati u Jerevanu pa bi novo Osijekovo pojačanje moglo uskoro igrati i protiv Modrića i društva, zapravo, i očekuje se da tada bude u prvom sastavu. Inače, Osijek je već doveo trojicu igrača u ovom prijelaznom roku, stigao je desni bek, Brazilac Guedes, zatim stoper, Grk Evangelou, lijevi bek Ukrajinac Drambajev, a sad bi mladi Armenac trebao popuniti zadnju liniju, koja bi u novoj sezoni mogla imati potpuno inozemni štih. Prošle je sezone Mkrtčjan upisao 17 prvenstvenih nastupa, a zabio je i dva pogotka za BKMA.





Tagovi

Stjepan TomasStjopa MkrtčjanNK Osijek

Ostale Vijesti