Germanijak doznaje: Osijek doveo mladog reprezentativca Srbije (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.01.22. | 21:29

Mihajlo Baić je dijete Spartaka iz Subotice, a neko vrijeme proveo je u Crvenoj zvezdi i Čukaričkom.

Mihajlo Baić, 19-godišnji napadač iz Subotice novi je igrač Osijeka. Ovaj mladić svega je nekoliko dana imao status slobodnog igrača nakon raskida ugovora s beogradskim prvoligašem FK Čukaričkim. Stasao je kao omladinac subotičkog Spartaka, ali je vrlo rano prešao u Čukarički, a početkom 2019. potpisao je za Crvenu zvezdu.

U najtrofejnijem srpskom klubu nije se dugo zadržao, već na ljeto vratio se u Spartak iz svog rodnog grada, a potom se u siječnju 2021. vratio i u Čukarički. Ove sezone je u srpskoj Superligi upisao tri nastupa i postigao jedan pogodak. Za U17 i U19 selekcije Srbije postigao je sedam pogodaka u 12 nastupa.

Visok je 191 centimetar, stasiti centarfor kakve Nenad Bjelica preferira. Baić bi se već sutra trebao pojaviti na prvom okupljanju igrača Osijeka uoči nastavka prvenstva. U proetkle tri sezone je u dresu Spartaka i Čukaričkog prikupio dvadesetak utakmica seniorskog iskustva, no Osijek ga ima mogućnost uigravati i kroz svoju drugu momčad koja se nalazi u sredini tablice Druge HNL.

Baić na potpisu ugovora s Bijelo-plavimaBaić na potpisu ugovora s Bijelo-plavima




Ostale Vijesti