Davor Javorović/Pixsell
Davor Javorović/Pixsell

Germanijak doznaje: Nejašmića žele Austrijanci, mogao bi postati suigrač U21 reprezentativcu!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 11:45

U Gradskom vrtu ne kriju da je došla ponuda za pouzdanog veznjaka, a saznali smo da je u pitanju LASK te da bi transfer mogao iznositi preko milijun eura, ali postoji caka

U Osijekovoj svlačionici moglo bi biti promjena u zimskoj stanci, štoviše, u klubu i planiraju izlazne transfere, netko od najcjenjenijih igrača poput Belje, Ivušića, Kleinheislera,. Miereza, Nejašmića... mogao bi napustiti Gradski vrt. Zadnjih se dana provlačila informacija da je za Darka Nejamšića već i stigla službena ponuda, skrivalo se ime kluba, a Germanijak doznaje da se radi o austrijskom LASK-u iz Linza. Koliko bi transfer iznosio i kakva je ponuda sjela na Osijekovu adresu zaasad se točno ne zna, ali spominje se svota od oko milijun eura, možda koja stotina tisuća više. Osječani su otkupili Nejašmića proteklog ljeta za 1,2 milijuna eura, a s obzirom da je Nejašmić važan igrač u Osijekovoj svlačionici, logično je da ga klub ne želi baš prodati za manji iznos od onoga za koji ga je doveo.

Međutim, postoji i jedna caka. Iz austrijskih izvora stiže informacija da bi LASK želio transfer Nejmašmića 'prebiti' s onim Jevgena Čeberka, koji je otišao u suprotnom smjeru. Osijek je, podsjetimo, otkupio Ukrajinca od LASK-a za više od 500 tisuća eura koliko se često spominje (svota je navodno oko 800 tisuća eura), ali nije još isplatio taj iznos iznos pa bi sad LASK uzeo Nejašmića 'pod račun' i smanjio malo odštetu.

Nema, zasad' informacija koliko je Nejašmić blizu ili daleko od odlaska u LASK, prijelazni rok još službeno nije počeo, možda u Osijeku dočekaju i drugu ponudu. A ode li ipak u LASK, Osijekov veznjak bit će tamo suigrač Marina Ljubičića, Hajdukova napadača na posudbi (s otkupom) i U21 reprezentativca, koji igra u odličnoj formi. Očito u Linzu vjeruju Hrvatima, smatraju da bi dovođenje Nejašmića, pogotovo pod spomenutim uvjetima, za njih bio još jedan dobar posao. (T.N.)



Tagovi

Darko NejašmićNK OsijekHNLLASK Linz

Ostale Vijesti