Alen Lesički Germanijak
Alen Lesički Germanijak

Germanijak doznaje: Krešimir Režić vraća se u Arabiju, potpisao je za klub iz sredine ljestvice!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.05.23. | 19:09

Nakon što je odradio već odličan posao u toj zemlji i bio kandidat za klupu egipatskog velikana, splitski stručnjak opet je na klupi u Arabiji

U zemlji gdje igra Cristiano Ronaldo i u ligi, koja zbog njega privlači fokus svjetske javnosti, Hrvatska od danas ima dvojicu trenera. Uz Dinka Jeličića, upravo u Ronaldovu Al Nassru, na klupi kluba iz Saudijske Arabije sjedit će i Krešimir Režić. Kako doznaje Germanijak (drugi će već prepisati), Režić je novi trener Al Taija, kluba, koji je trenutno na vrlo dobrom osmom mjestu (od 16), dva kola prije kraja. Može u te dvije Al Tai napredovati za jedno mjesto, može i nekoliko mjesta 'potonuti', ali ostaje u ligi i već planira sljedeću sezonu. Nakon tri poraza zaredom, klub se odlučio zahvaliti v.d. trenera Portugalcu Joseu Pedru Barnetu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Režić je vrlo uspješno radio dvije godine u Damacu, napravio s tim klubom povijesni iskorak u Arabiji, ostavio ga u gornjem domu tamošnjeg nogometa, a otišao je s klupe toga kluba početkom godine. Da je ostavio trag u arapskom svijetu bilo je jasno kad ga se spominjalo kao kandidata za klupu egipatskog velikana Zamaleka, no, od toga na kraju nije bilo ništa, ali Režić nije dugo bio bez posla. Zanimljivo, njegov bivši klub Damac, za koji igraju Domagoj Antolić i Soudani, bježi mu tek jedan bod na sedmom mjestu i do kraja ga Al Tai može uhvatiti, kao što može i zakomplicirati borbu za naslov, jer u zadnjem kolu igra protiv vodećeg Al Ittihada (prije toga i protiv Al Wahde), koji ima tri boda više od Jeličičeva i Ronaldova Al Nassra.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Krešimir RežićAl Tai FCsaudijska nogometna liga

Ostale Vijesti