REUTERS/Kacper Pempel
REUTERS/Kacper Pempel

Germanijak doznaje: Igor Jovićević napustio Šahtar!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 13:01

Bivši trener Dinama više neće voditi Rudare.

Iako je nedavno osvojio naslov prvaka Ukrajine u ratnim i nenogometnim uvjetima, Igor Jovićević napušta trofejni ukrajinski klub. U intervjuu za Germanijak nakon osvajanja naslova najavio je mogućnost odlaska, iz privatnih razloga i zbog razdvojenosti od obitelji, pretpostavljamo da je to i presudilo odluci o odlasku, jer prave, službene informacije zašto je otišao iz Šahtara zasad nema.

"Volio bih još jednom voditi Šahtar u Ligi prvaka, jer je to baš moja Liga prvaka, ja sam je izborio, ali vidjet ćemo što će biti. Teško mi je živjeti i raditi u ovakvoj situaciji, ne vidim obitelj dugo, razdvojeni smo. Mislim da nijedan trener na svijetu nije ove sezone prošao ono što sam ja prošao, od brojnih putovanja do života u bunkeru. Umoran sam, sad ću razgovarati sa svojima i onda ćemo vidjeti kako dalje.", kazao nam je Jovićević u intervjuu.

Jovićević je došao na klupu Šahtara prošlog ljeta, vodio vrlo uspješno momčad kroz Ligu prvaka i u Europskoj ligi, a onda je došao i do naslova prvaka. Inače, Jovićević je trenutno u Zagrebu, kontankirali smo ga, ali nije želio ništa komentirati tek je krato potvrdio da doista više nije trener Šahtara.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor JovićevićŠahtar

Ostale Vijesti