Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Germanijak doznaje: Htio ga Dinamo, ispao je s Varaždinom, a sada prelazi u slovenskog prvoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.07.21. | 15:27

Nije bio ni na pripremama kluba iz baroknog grada

Ivan Novoselec više neće nositi dres Varaždina. Naime, kako doznajemo iz izvora bliskih klubu, 26-godišnji stoper jučer se oprostio od ekipe i uskoro postaje novi igrač slovenskog prvoligaša Kopra.

Iskusni Varaždinac karijeru je započeo upravo u klubu kojeg je sada napustio, a od siječnja 2015. do veljače 2016. nosio je dres Zavrča pa mu slovenska liga nije strana. Uslijedile su kratke epizode u Lokomotivi i Lučkom, vraća se zatim u Varaždin, a tijekom 2018. nosi dresove Vareksa i Sračinca. Zadnji angažman prije povratka na Stadion Anđelko Herjavec ima u Međimurju.

Novoseleca je svojevremeno, kada je prvi put bio u Sloveniji, htio i zagrebački Dinamo, no odlučili su se za beka Petra Stojanovića, koji je i danas na Maksimiru. Društvo će mu u Kopru, koji je prošlu sezonu Prve lige okončao kao pretposljednji deveti, od hrvatskih igrača praviti Karlo Bručić, Ivan Jelić Balta, Aleks Stritar te Nemanja Kasiković.

Sada već bivši član varaždinske svlačionice, podsjećamo, zbog ozljede nije putovao na pripreme momčadi u Svetom Martinu na Muri. Prve pripreme pod novim trenerom Mariom Carevićem propustio je, primjerice, i ponajbolji mladi igrač iz baroknog grada, Ivan Posavec, koji će prema našim saznanjima i u novoj sezoni nositi dres Varaždina.


Tagovi

NK VaraždinKoperGermanijak transferiGermanijak doznajetransferinogometni transferi

Ostale Vijesti