Foto: Mozzart Sport
Foto: Mozzart Sport

Germanijak doznaje: Hrvatski stoper dogovorio transfer iz Srbije u Japan, poznata odšteta

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 07.01.24. | 17:00

Prve nogometne korake napravio je u Hajduku, seniorski debi napravio je pod vodstvom Dinka Jeličića, a prve minute u HNL-u odigrao je u dresu Dinama

Hrvatski stoper Josip Ćalušić (30) karijeru će nastaviti u Japanu. Prema informacijama Germanijaka, stasiti stoper i ujedno jedan od najboljih braniča Mozzart Bet Superlige uskoro će postati novi igrač Kashime, a TSC Bačka Topola bi na ime odštete trebala uprihoditi 300 tisuća eura.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ćalušić će s novim klubom potpisati dvogodišnji ugovor, a službenu potvrdu transfera očekujemo u narednih 48 sati.

Prve nogometne koraka Ćalušić je napravio u Hajduku, a onda je preko Omladinca 2010. preselio u Dinamo. Prve seniorske minute upisao je u dresu Radnika pod vodstvom Dinka Jeličića, dok je debi u HNL-u ostvario u 21. kolu sezone 12./13. kad je Dinamo slavio na Poljudu rezultatom 2-1. Krstanović je Plave doveo u vodstvo u 11. minuti, u 42. minuti je Jozinović poravnao na 1-1, ali svega minutu kasnije je Ibanez zabio za konačnih 2-1. Ćalušić je u igru ušao u 90+3. minuti kad je na terenu zamijenio Sammira.

Posljednje dvije i pol godine Ćalušić je igrao sjajno u dresu TSC Bačke Topole, dok je prije toga dvije godine bio standardan prvotimac Celja. Ove sezone je odigrao 22 utakmice za TSC, dok u grupnoj fazi Konferencijske lige igrao u pet od maksimalnih šest utakmica.

Ćalušić je prošao kroz sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, dok je pod vodstvom Nike Kovača odradio svoje jedina dva nastupa za mlade Vatrene.

Spomenimo za kraj kako J1 liga počinje krajem veljače, a Kashima prvu utakmicu igra u gostima kod Nagoye (23.veljače, 6 sati).

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Josip Ćalušićnogometni transferitransferitransferi uživoGermanijak doznaje

Ostale Vijesti