Pierre-Gabriel u dresu Bresta protiv Mbappea. Foto: REUTERS/Benoit Tessier
Pierre-Gabriel u dresu Bresta protiv Mbappea. Foto: REUTERS/Benoit Tessier

Germanijak doznaje: Dinamo blizu potpisa desnog beka! Dolazi besplatno iz Francuske. Na meti i ukrajinski stoper

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 12:29

Ove sezone odigrao je 13 utakmica u Ligue 1, zadnju 9. prosinca protiv PSG-a

Nakon što je zbog liječničkog pregleda otpao dolazak Koffija Kouaoa iz Metza, Dinamo je krenuo za novom metom na desnom boku. Spominjao se Fran Tudor, prije njega i Igor Silva, međutim, čini se da je Dinamo novu akviziciju opet pronašao u Francuskoj.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama Germanijaka Modri su u završnim pregovorima s Nantesom oko 25-godišnjeg Ronaëla Pierre-Gabriela bivšeg U21 reprezentativca Francuske.

On je donedavno bio u ozbiljnim razgovorima s turskom Adanom, ali dogovor nije postignut, Dinamo je ušao u priču i krenuo rješavati posao. Više-manje je sve dogovoreno, ostaje još onaj važan dio, liječnički pregled. Ako ga prođe Pierre-Gabriel trebao bi postati novi Dinamov igrač. Ove sezone odigrao je 13 utakmica u Ligue 1, zadnju 9. prosinca protiv PSG-a, ali nije u prvom planu Nantesova trenera, što je zanimljivo, u Dinamo dolazi besplatno. Svojedobno je igrao u St.Etienneu, tamo mu je suigrač bio Kevin Theophile-Catherine, sad će biti suigrači i u Dinamu, naravno, ako igrač prođe liječnički pregled.

Dinamo je i u potrazi za stoperom, prva meta trenutno je mladi ukrajinski reprezentativac, 21-godišnji Arsenij Batagov iz Zorje Luganjsk, što su prve objavile SN. I tu su pregovorili uznapredovali, Ukrajinci, navodno, traže oko 1,8 milijuna eura, ali transfer bi se mogao realizirati.



Tagovi

GNK DinamoZimski prijelazni rok 2024.Ronaël Pierre-Gabriel

Ostale Vijesti