Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Čavlini stradao meniskus, u subotu ide na snimanje!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.02.24. | 20:10

Poslije utakmice nam je sam potvrdio da situacija nije najbolja.

Za vrijeme poluvremena između Lokomotive i Osijeka (1-1), Zvonimir Šubarić zagrijavao se punom parom. Na prvu, izgledalo je to pomalo čudno, naročito jer je već imao dres na sebi, ali onda je prije samo početka drugog dijela postalo je jasno zašto je to bio slučaj – u svlačionici je ostao Nikola Čavlina.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Većini na tribinama nije bilo jasno što se dogodilo i zašto je Čavlina ostao u svlačionici, ali bilo je sasvim jasno kako se dogodila ozljeda. Koja nije baš bezazlena!

Nakon utakmice, u mixed zoni, naletjeli smo upravo na mladog vratara Lokosa koji nam je potvrdio kako ga koljeno jako boli i kako je stradao meniskus. Na naše pitanje ide li odmah na slikanje istaknuo je kako će to ipak odraditi sutra, u subotu, kad vidi kako će proći noć.

Čavlina je, kako nam sam govori, stradao prilikom jednog ispucavanja lopte pred kraj prvog dijela. Velikoj većini to je prošlo ispod radara, ali bol je bila prevelika da bi nastavio igrati pa je tako odluka da ga trener Čabraja ostavi u svlačionici itekako očekivana.

Nikola je jedan od najtalentiranijih mladih vratara u Hrvatskoj te bi njegov dulji izostanak s terena sigurno bio veliki udarac za Lokose., ali isto tako bit će to i velika prilika za Zvonimira Šubarića koji već dvije godine ima ulogu drugog vratara momčadi s Kajzerice i koji je već u utakmici protiv Osijeka pokazao treneru Čabraji kako na njega može računati.

Koliko će Čavlina biti ‘out’, znat će se tek sutra nakon što se odradi snimanje, ali izvjesno je da će preskočiti i kup utakmicu protiv Osijeka (27.veljače, 15 sati), a lako moguće i onu protiv Slaven Belupa u Koprivinici sljedeće subote (2.ožujka, 15 sati).



Tagovi

Nikola ČavlinaLokomotiva ZagrebozljedaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti