EXPA
EXPA

Germanijak doznaje: Bivši igrač Hajduka na pragu Bundeslige

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.07.23. | 14:00

Iza Frana Tudora sjajna je sezona u poljskoj Ekstraklasi gdje je osvojio naslov prvaka te se okitio naslovim najboljeg obrambenog igrača lige

Bivši igrač Hajduka Fran Tudor mogao bi nastaviti karijeru u Bundesligi te tako “naplatiti” sjajnu sezonu koju ima iza sebe u Poljskoj gdje je osvojio naslov prvaka u dresu Rakówa te je izabran za najboljeg obrambenog igrača lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema informacijama Germanijaka, Tudor bi mogao postati igrač njemačkog bundesligaša 1. FC Kölna a procjenjuje se kako bi odšteta mogla biti oko 2,5 milijuna eura.

Tudor je nakon pet godina Hajduka, prije tri i pol sezone postao član Rakówa te ubrzo izborio mjesto u momčadi. Najčešće je igrao desnog veznog u sustavu 3-4-3 a nerijetko je bio i na poziciji desnog stopera.

Svjestan da je u najboljim nogometnim godinama i da je vrijeme za iskorak na najvišoj razini a što Njemačka svakako jest. 1. FC Köln lani je završio na 11. mjestu ljestvice te su ambicije kluba da se u predstojećoj sezoni bori za mjesta koja vode u europska natjecanja. Upravo zbog toga cilj je ojačati se na nekim deficitarnim pozicijama pa je izbor pao na Frana Tudora. (al)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Fran TudorBundesligaLjetni prijelazni rok 2023HNLHajdukRakow Czestochowe

Ostale Vijesti