Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Germanijak dozanje: Brkljača najbliži Dubravi, a na posudbu bi mogao i Štefulj, želi ga slovenski klub!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.02.23. | 15:00

Iako je bilo naznaka da bi lijevi bek mogao dobiti priliku u nekoliko utakmica, ipak je izglednije da će do kraja prijelaznog roka, barem privremeno, napustiti Maksimir

Marko Brkljača, mladi veznjak, koji je prošlog ljeta uz dosta pompe u Dinamo stigao iz Hajduka, mogao bi ovih dana otići na posudbu. Spominje se Prva HNL, osnovni je cilj da Brkljača dobije seniorsku minutažu, da napravi iskorak iz juniorskog nogometa. U Dinamu sigurno neće tijekom proljeća imati dovoljno minuta za razvoj, logično je da ide u klub gdje bi mogao dobiti priliku. Iako se jučer spominjala opcija odlaska u Rudeš, sad je najizgledniji odlazak u Dubravu. Bio bi na dvojnoj registraciji, što znači da bi i dalje trenirao s Dinamovom prvom momčadi, a igrao za Dubravu, koja dobro stoji u Prvoj NL, zasad nema briga oko ostanka, nema ni pritisak borbe za vrh. A u svakom trenutku, zahvaljujući toj dvojnoj registraciji, mogao bi zaigrati i za Dinamo.

Ali, Brkljača možda neće biti jedini koji će još otići na posudbu iz Čačićeve svlačionice, Maksimir bi do 15.veljače mogao napustiti i Daniel Štefulj. Lijevi bek, koji dosad nikako nije bio u trenerovim projekcijama, dobio je poziv iz Celja, trećeplasirane momčadi prvenstva, kojoj pod hitno treba igrač na toj poziciji. Nisu u Dinamu još odlučili ide li Štefulj prema Celju ili ne, više će se znati za koji dan. Inače, donedavno je bilo naznaka da će Čačić dati Štefulju šansu u nekoliko utakmica, da ga ipak vidi na djelu u kontinuitetu, da ga se pokuša vratiti u formu i na razini na kojoj je bio u Rijeci, makar da bi na ljeto lakše pronašao kupca, ako već nije dovoljno dobar za Dinamo. Jer, najskuplji su i najnekorisniji igrači koji ne igraju.

Poziv iz Celja postoji, razgovori su u tijeku, vidjet ćemo hoće li Dinamo poslati Štefulja u Sloveniju ili će ipak ostati i do ljeta možda odigrati i ponešto u modrom dresu?



Tagovi

GNK DinamoCeljeMarko BrkljačaDaniel ŠtefuljAnte ČačićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti