HNK Gorica
HNK Gorica

Germania i Gorica potpisali nastavak suradnje: „Nadamo se novoj, još uspješnijoj sezoni“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 15:03

I u novoj sezoni će dres Gorice krasiti logo Germanije.

Tamo negdje na polovici nogometne sezone, Gorici je malo tko davao šanse da će se na koncu održati u prvoligaškom društvu. Momčad iz Turopolja je zaostajala za Šibenikom ogromnih 12 bodova i prijetio joj je pad u drugi rang. No onda smo do kraja sezone svjedočili nevjerojatnoj upornosti kluba koji je uspio sasvim nadoknaditi veliki zaostatak i na kraju čak i komotno osigurati ostanak u prvoj ligi. Povratak za anale.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U uistinu živopisnoj sezoni, Gorica je u tom podvigu imala veliku sponzorsku, ali i partnersku podršku Germanije, a ta će se uspješna suradnja nastaviti i u narednoj sezoni 2023./2024. u kojoj turopoljski sastav ima namjeru učvrstiti prvoligaški status, a usput i pokušati zaprijetiti momčadima iz gornjeg doma prvenstvene ljestvice.

„Želim se zahvaliti u ime Germanije predsjedniku kluba Nenadu Črnku, ali i cijeloj ekipi i timu HNK Gorice na uzbudljivoj i na koncu uspješnoj sezoni. Nastavljamo partnersku suradnju još jednu sezonu, a koja je sada već višegodišnja i na koju smo izrazito ponosni. Pomno pratimo HNK Goricu i uspjehe kluba, često i glasno na goričkim tribinama, zajednički napredujemo iz sezone u sezonu i nadamo se da je još mnogo uspješnih i uzbudljivih zajedničkih godina ispred nas”, rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije.

A prije nego je došlo do službenog potpisivanja ugovora o nastavku suradnje i premijere novih garnitura dresova, okupljenima se obratio i predsjednik kluba Nenad Črnko.

„Želio bih se zahvaliti Germaniji na tome što je prepoznala HNK Goricu kao prioritet u svom marketinškom nastupu. Nama je u interesu da promoviramo i da gradimo respekt sponzora i da pokušamo svi zajedno otvoriti širom vrata gospodarskim subjektima i kapitalu za ulaganje u sport. S obzirom da ste naši višegodišnji partneri, vjerujem da ćemo ići zajedno u nove pobjede”, istaknuo je Črnko.

Osim Germanije, medijski partner Gorice u idućoj sezoni bit će i specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem svakodnevno, još od 2014., možete čitati najvažnije vijesti i tekstove o klubu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GermanijakGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport KladionicaHNK GoricaNenad Črnko

Ostale Vijesti