George Florescu, strašan GOLescu! Može li ga itko nadmašiti u borbi za golčinu sezone?! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.12.14. | 11:30

Imamo li kandidata za gol sezone? Čini nam se da imamo!

Salzburg je sinoć razbio Astru s 5:1, no gol večeri bio je onaj u režiji gostiju. Točnije, njihovog veznjaka Georgea Florescua. Kratko ga je proigrao Chitu, a Florescu je na oko 25 metara od gola kratko podigao loptu, namjestio je i bez previše razmišljanja opalio prema vratima Salzburga. Od grede je lopta odsjela iza nemoćnog golmana Walkea, da bude još potpunije i atraktivnije!

> Hrvatski tinejdžer kojem predviđaju svjetsku karijeru u debiju igrao 90 minuta za najefikasniju momčad europske jeseni!

Florescuu je ovo prvi gol za Astru, a u prosjeku je godišnje strijelac – jednom. Naime, u posljednjih sedam godina zabio je isto toliko golova. Međutim, ovo mu nije prva golčina, jer jednu smo pronašli i s utakmice ukrajinske lige između Vorskle i tada njegovog Arsenal Kijeva iz 2011. godine. Florescu je tada povukao po lijevoj strani debelo sa svoje polovice, prošao s loptom 60-70 metara, prevario suparnika pa desnom nogom naciljao suprotne rašlje...


Čovjeku očigledno preplaćenom na golove za najavne špice inače je 30 godina, u karijeri je 11 puta nastupio za rumunjsku reprezentaciju, a osim u domovini i Ukrajini, kruh je zarađivao i u Moldaviji, Rusiji i Danskoj. Prošle sezone kratko je bio član moskovskog Dinama, a u Astri je od ovog ljeta.

(Screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


 


Tagovi

SalzburgAstra GiurgiuGeorge Florescu

Ostale Vijesti