Gdje je zapelo s Brozovićem?

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.10.16. | 20:03

Menadžer hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića komentirao je slučaj njegovog klijenta, koji i dalje nije u momčadi Intera, iako se ispričao i činilo se da je riješen problem s trenerom.

Menadžer Marcela Brozovića, Miroslav Bičanić je u razgovoru za FCInterNews.it  istaknuo kako je razlog za Brozovićevo izostavljanje iz momčadi Intera „problem koji je samo između Marcela i njegovog trenera Frank de Boera“.

Hrvatski veznjak je privremeno 'izbačen' iz momčadi, čak nije smio niti trenirati s prvotimcima, nego je trenirao po posebnom programu, nakon ružnog ponašanja na utakmici protiv Hapoel Beer Sheve, na kojoj je zamijenjen na poluvremenu, a to mu nije najbolje sjelo te je želio odmah napustiti San Siro.

De Boer je takav potez jako naljutio i izbacio je Brozovića iz kadra za sljedeće tri utakmice. Brozović se kasnije ispričao treneru i suigračima, čak i na utakmicu s Empolijem došao vlakom te obećao počastiti sve pizzom i činilo se da su 'zakopali ratne sjekire', no, svejedno Brozović nije bio u kadru za utakmicu protiv Sparte u Europskoj ligi te za vikend protiv Rome.

Nema se tu mnogo za reći. Klub će morati dati odgovor na ovu situaciju“, rekao je Bičanić za FCInterNews.it.

Je li sve riješeno s De Boerom? Ovdje govorimo o problemu koji je samo između Marcela i njegovog trenera. Klub mora objasniti“, poručio je Brozovićev menadžer.

Što dulje traje ova trakavica, to su veća nagađanja o odlasku Brozovića u zimskom prijelaznom roku. Za njegove su usluge navodno zainteresirani Juventus, Roma, Milan, Arsenal i Chelsea.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Marcelo BrozovićFrank De Boer

Ostale Vijesti