Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Gdje je VAR kad ti treba: Dinamo teško oštećen protiv Villarreala? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.04.21. | 16:25

Ova situacija mnogima je prošla 'ispod radara'.

Nogomtaši Dinama jučer su nesretno poraženi u prvoj utakmici četvrfinala Eurposke lige. Gosti iz Španjolske, momčad Villarreala, slavila je minimalnim rezultatom, a strijelac jedinog pogotka bio je Gerard Moreno u 44. minuti s bijele točke.

Dinamo je u prvom poluvremenu bio veoma dobar te su do pogotka doboro parirali svojem suparniku.

Imali su nekoliko prilika, najbolja je bila ona iz 26. minute kad je pogodak Oršića ponišeten zbog zaleđa, ali dan nakon utakmice pojavila se jedna situacija iz 11. minute koja je mnogima prošla ispod radara.

Majer je izveo korner, lopta je otišla na drugu vratnicu gdje prvi njom igra Atiemwen. Nigerijac je pucao, ali su njegov pokašaj gosti ipak očistili

No, baš u toj situaciji dogodio se jedan sporan detalj. Naime, jedan od igrača Villarreala, Dani Parejo, rukom je zaustavio loptu koja je išla u smjeru gola.

Bi li ona završila u mreži Rullija i je li ta ista ruka bila u prirodnom položaju, teško je reći, ali sigurno je da bi utakmica otišla u drugom smjeru da je domaćin već u prvih 10-ak minuta došao do vodstva.

Bilo kako bilo, sve je to u ovom trenutku manje važno, ali Modri sigurno u uzvratu neće biti bez svoje prilie.

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE


Tagovi

Dinamo ZagrebVillarrealIyayi AtiemwenDani ParejoGeronimo RulliEuropska ligaVARSudacvideo sudacVideo Assistant Refereevideo tehnologija

Ostale Vijesti