Gazzetta dello Sport: Balo napušta Bresciju i odlazi u Tursku!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.04.20. | 16:07

Why always me?

Naravno, nije Balo netko tko sebe vidi u turskom nogometu, ali njegov kontroverzni agent, Mino Raiola, odvodi svoje štićenike tamo gdje je najbolja „lova“.

Nadalje, vijest se prva pojavila u turskim medijima koji navode kako je natrofejniji klub iz Turske spreman Balotelliju ponuditi dvogodišnji ugovor (s mogućnošću produljena), ali konkretne brojke vezane uz njegova primanaja nisu naveli.

Valja istaknuti kako je potpuno jasno da ukoliko Brescija ne uspije osigurati svoj prvoligaški status da će upravo Balotelli biti jedan od prvih koji će napustiti klub.

Podsjećamo, 5,5 milijuna eura vrijedni napadač porijeklom iz Gane u klub je stigao na počeku ove sezone kao slobodan igrač, a u 19 prvenstvenih nastupa zabio je pet pogodaka. Ugovorno je vezan s Brescijom do ljeta 2022. godine, ali je jednako tako slobodan praktički besplatno napustiti u klub u slučaju da dogodine bude primoran nastupati u Serie B.

Ukoliko se ostvari ovaj transfer, Balotelliju će to biti osmi klub u karijeri, a iako iza sebe ima nekoliko dobrih sezona  (te reprezentativnih utakmica) dojam je kako je ovaj 29-godišnjak, da je malo ozbiljnije shvaćao nogomet, mogao u svojoj karijeri postići puno veće stvari.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mario BalotellitransferiLjetni prijelazni rokGalatasaray

Ostale Vijesti