Gazzetta dello Sport: Allegri odlazi na kraju sezone, Juventus već zna nasljednika

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.12.16. | 15:56

Hoće li Massimiliano Allegri voditi Juventus i sljedeće godine?

Gazzetta dello Sport u današnjem broju donosi bombastičnu vijest – Massimiliano Allegri na ljeto odlazi iz Juventusa koji je već našao zamjenu za 49-godišnjeg trenera.

Ugledni talijanski medij tvrdi kako postoji više faktora koji su prouzrokovali to 'Stara dama' traži novog trenera nakon nepune tri sezone koliko ih Allegri vodi. U upravi Juventusa nisu zadovoljni igrom u talijanskom Superkupu kojeg je Juventus izgubio od Milana, ali puno važnija je činjenica da Allegri ima loš odnos s nekim članovima osoblja, ali i dijelom igrača. Također, Allegriju se zamjera što se često dovodi u kontekst Arsenalove klupe, odnosno nasljednika Arsenea Wengera, što talijanski trener niti jednom nije demantirao.

Allegrijeva sudbina će biti odlučena rezultatom u Ligi prvaka, a Gazzetta dello Sport tvrdi da u Juventusu već imaju imena potencijalnog nasljednika aktualnog trenera. Najveći kandidat je Paulo Sousa, aktualni trener Fiorentine, a osim njega su u kombinacijama Eusebio Di Francesco iz Sassuola te Leonardo Jardim iz Monaca.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Massimiliano AllegriPaulo SousaEusebio Di FrancescoLeonardo Jardim

Ostale Vijesti