EXPA/ Pressesports/ Stephane Mantey
EXPA/ Pressesports/ Stephane Mantey

Gavranović na meti turskog velikana: 31-godišnjak pred transferom karijere

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 01.07.21. | 12:16

Presudio je pogodak Francuzima....

Tek smo krenuli u ljetni Mercato a pred nama su već neke zbilja velike najave. Mario Gavranović je, ako je vjerovati pouzdanom FotoMacu, velika želja Fenerbahčea za iduću sezonu!

31-godišnjak je blijesnuo u dresu švicarske reprezentacije u osmini finala zabivši gol za 3:3 i odlazak u produžetke, a njegove dobre igre nisu ostala nezapažene. Kako piše ugledni turski medij, Fener i dalje nema trenera, a dok se čeka tko će preuzeti klupu velikana iz Istanbula, uprava kluba je “zapela” za Dinamovu špicu.

Mario je i dalje igrač Dinama, ugovor mu vrijedi sve do 2023. godine, pa će tako “plavi”, ukoliko stigne službena ponuda za švicarskog reprezentativca, lijepo zaraditi.

“Snalažljiva” špica je prošle sezone dominirala HNL-om upisavši 27 nastupa uz 17 pogodaka i 8 asistencija. Upisao je sedam nastupa u Europskoj ligi, no tamo se nije upisao među strijelce.

Mario bi tako mogao dodati još jedan jaki klub u svoj igrački rezime. Prije Dinama je branio boje Rijeke, a tu su i episode sa Schalke 04, Mainzom, i Zurichom. Gavranović o transferu ne razmišlja.

Njegova Švicarska igra četvrt-završnicu Europskog prvenstva protiv Španjolske za nekoliko dana.

Tko zna, možda zabije još koji pogodak i privuče još kojeg zainteresiranog kupca na Maksimirsku 128. Cijena može samo rasti.



Tagovi

Mario GavranovićFenerbahçeDinamo Zagrebtransferi

Ostale Vijesti