REUTERS/Pascal Rossignol
REUTERS/Pascal Rossignol

Gaultierova osveta: Bivši trener Lillea pomeo prvaka s Nicom (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.08.21. | 18:54

Prvak izgleda kao da je prošle sezone igrao Ligue 2

Premda je Solskjaer održao nogometnu lekciju Bielsi poslavši njegov Leeds s Old Trafforda s pet komada u mreži, Lille je iznenađenje dana. Francuski prvak je na svom vlastitom terenu, pred navijačima, primio nevjerojatna četiri pogotka od Nice. Nisu zabili nijedan.

Ako gledamo utakmicu bez vanjskih faktora, bila je to jednosmjerna ulica od prve minute. Naime, gosti su poveli već u prvoj minuti. Fliper u petercu, konfuzija obrane domaćih. Strijelac Danac Dolberg. Pogotak pronađite OVDJE.

Pet minuta kasnije, Lemina cilja u rašlje. Pogodak pronađite OVDJE.

Novi trener prvaka jednostavno nije imao rješenja za Gaultierovu taktiku. Bivši trener Lillea jako dobro poznaje slabosti “svoje” ekipe. Vodio ih je sve do zime ove godine, i jedan je od najzaslužnijih za put Lillea prema naslovu prvaka. Novi trener LOSC-a će imati puno posla uigrati svoju momčad.

Moramo priznati, imala je Nica i sreće, nije danas trebalo biti baš 4:0. Treći pogodak je došao nakon jedanaesterca, obrana crvenih je izgledala zbunjeno,konfuzno i izgubljeno. Igra rukom je bla slučajna ali ova akcija možda i najbolje pokazuje kako je Lille danas izgledao na terenu. Ruku i pogodak pronađite OVDJE.

Sve to u prvom poluvremenu. Bolno je bilo danas na tribinama za sve fanove domaćina. Lajtmotiv tragikomičnih reakcija se nastavio i u drugom dijelu susreta. Moglo je komotno biti 5:0 da sudac nakon VAR intervencije nije poništio zadnji gol. Mi moramo prenijeri i posljednji pogodak utakmice. Obrana Lillea je danas bila katastrofalna. Posljednji čavao u lijesu pronađite OVDJE.

Lille zbilja na terenu izgleda kao neka druga momčad. Prošlogodišnji prvak je neprepoznatljiv. Prvo remi sa Metzom koji je stigao isključivo i jedino pogreškom obrane tadašnjeg domaćina, a sada i bolno triježnjenje. Nije Nica loša, dapače, Lille jednostavno mora bolje. Sreća, prvenstvo je tek krenulo, ljetni prijelazni rok je i dalje aktivan. Renato Sanches danas nije bio u sastavu, vjerojatno je riječ o izostanku zbog vjerojatno transfera.

LORIENT – MONACO 1:0 (Moffi 31')

LILLE – NICE 0:4 (Dolberg 1', Lemina 5', Gouiri 45+3', Dolberg 63')

IGRA SE KASNIJE:

PSG – STRASBOURG

ANGERS – LYON

BREST – RENNES

CLERMONT – TROYES

NANTES – METZ

REIMS – MONTPELLIER

LENS – ST.ETIENNE

MARSEILLE - BORDEAUX




Tagovi

LilleNiceLigue 1

Ostale Vijesti