Gareth Southgate izbacio iz reprezentacije dvije najveće mlade nade engleskog nogometa

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.09.20. | 16:31

Islandski mediji objavili su kako je navedeni dvojac pozvao u svoju sobu dvije Islanđanke, ali…

Iako, islandski mediji imaju neke druge informacije. Oni pišu kako je spomenuti dvojac u svoju sobu pozvao dvije mlade Islanđanke, a to su doznali ljudi iz saveza. Ipak, izbornik Southgate je te navode demantirao:

"Ništa se nije dogodilo u našem balonu, u hotelu u kojem smo smješteni. Još uvijek proučavam informacije, saznao sam za to tek prije treninga i još uvijek skupljam informacije. Ono što je jasno, protokol je prekršen. Potrošili smo puno vremena da sve profunkcionira, trudimo se sve ispoštovati i slijedom toga jedina nam je opcija bila napraviti ovo", rekao je 50-godišnjak pa zaključio:

"Nitko van našeg kruga nije bio niti u jednom trenutku u hotelu."

Foden je zvijezda Cityja, Grenwood gradskog rivala Uniteda, a obojica su svoj debi za A vrstu upisali u utakmici protiv Islanda. Spomenuti dvojac prošle je godine bio od velike koristi svojim trenerima, a obojica su u jednom trenutku naprosto impresionirali englesku javnost. U utakmici protiv Dinama na Maksimiru, Foden je bio ponajbolji igrač na terenu, dok je Greenwood uz Brunu Fernandesa i Anthonyja Martiala bio najbolji igrač Crvenih vragova u proljetnom dijelu sezone.

Dodajemo za kraj kako Foden i Greenwood nisu dobili dozvolu niti za doručak s momčadi kako bi svi bili sigurni da nisu došli u dodir s bilo kim iz ostatka momčadi, a da sve neće stati na izbacivanju iz reprezentacije za ove mladiće pokazuju i vijesti s Otoka gdje su se prenijele izjave njihovih klubova u kojima najavljuju stroge kazne.

(foto: Action images)

 


Tagovi

Phil FodenMason GreenwoodEngleska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti