Pixsell
Pixsell

Garcia prije Gorice: "Matematički još imamo šanse za Europu, borit ćemo se do kraja"

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.05.23. | 17:52

Velikogoričani se bore za ostanak, a Istrijani sanjaju Europu

Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 34. kola Hrvatske nogometne lige u kojoj će Istra 1961 odmjeriti snage s Goricom. Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 19:10 sati.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gorica se bori za ostanak u ligi i pod trenerom Sopićem naučila je pokazati zube, ali Istra je uvijek neugodan protivnik koji se i dalje nada svojoj šansi za Europu.

"Pred nama su posljednje tri utakmice. Počinjemo sutra s Goricom i očekuje nas teška utakmica. Njima se dosta sreća promijenila, ali nije samo sreća, nego su i napredovali, dobra su momčad, prikupili su dosta bodova. Svakako jedan od najboljih timova u drugom dijelu sezone", najavio je trener Puljana.

"Pokušat ćemo zaboraviti na prošlu utakmicu s Goricom, koja je bila jedna od najluđih u cijeloj sezoni, borit ćemo se i pokušati uzeti tri boda sutra na Drosini. Matematički još imamo šanse za Europu, ali naravno sve ovisi o prestale tri utakmice koje su pred nama. Igrači su spremni, motivirani, dobro treniraju i borit ćemo se do zadnje utakmice", rekao je Garcia.



Tagovi

Gonzalo GarciaIstra 1961HNLHNK Gorica

Ostale Vijesti