nkistra.com
nkistra.com

Garcia: “Iako su emocije i pritisak povišeni, spremni smo”; Einar: “Stigla je naša prilika da uzmemo tri boda Lokomotivi”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.05.23. | 15:31

Trener i važan igrač Istre uoči gostovanja u Zagrebu

Nogometaši Istre 1961 u nedjelju u 17 sati gostuju u Kranjčevićevoj kod Lokomotive. Prvenstvena utakmica, kolo prije kraja prvenstva, domaći love što bolji plasman, gosti bodove za povijesni izlazak u Europu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Pred novinare su dan uoči odlaska u Zagreb sjeli trener Zeleno-žutih Gonzalo Garcia te igrač Einar Galilea, s kojim klub želi produžiti ugovor.

“Lokomotiva je jedan od najtežih suparnika u ligi za nas, nismo ih puno puta pobijedili. Čeka nas sigurno zahtjevna utakmica, imaju dobre igrače i dobre ideje, trenera koji radi odličan posao. Mi ćemo igrati najbolje što znamo, natjecat ćemo se s ostalih pet momčadi koje su utrci za Europu i dati sve od sebe. Možemo pobijediti svaku utakmicu, isto kao i izgubiti, to je čar nogometa”, najavio je strateg Puljana te dodao:

“Sigurno će biti više emocija i pritiska, ali siguran sam da možemo pobijediti. Momčad je odlična na treningu, igrači su spremni i uvijek sam pozitivan oko rezultata, protiv bilo koje momčadi da igramo”, poručio je Garcia.

Potom je riječ dobio španjolski univerzalac.

“Dobro se pripremamo, mislim da je Lokomotiva svakako težak suparnik, ali sad je naša prilika da uzmemo tri boda. Mislim da smo odigrali odličnu sezonu, pred nama su preostale dvije utakmice koje nam mogu puno donijeti. Borit ćemo se i sve je u našim rukama. Momčad je spremna za nedjelju, naši navijači su također spremni, mislim da zajedno možemo postići dobar rezultat i vratiti se doma s tri boda”, poručio je Einar. (G)



Tagovi

Gonzalo GarciaEinar GalileaIstra 1961NK LokomotivaLokomotiva ZagrebHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti