Pool via REUTERS/Stu Forster
Pool via REUTERS/Stu Forster

Galetti piše da Kovač dovodi Vlašića, Rusi tvrde drugačije

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.07.21. | 15:52

Vlašiću je dosta Moskve

Zadržati Nikolu Vlašića u Moskvi čini se kao nemoguća misija za CSKA, čega su i sami svjesni pa su izvjesili cijenu koju traže za hrvatskog reprezentativca. Tko prvi ponudi 30 milijuna eura može krenuti dogovarati uvjete prelaska s Vlašićem.

Dosad se najviše spominjao interes Milana. Talijanski velikan je htio dovesti prvo Vlašića na posudbu koju bi platio 5 milijuna eura pa ga nakon toga i otkupiti za 20 milijuna. Međutim, Rusima takva trampa ne igra ulogu jer traže isključivo 30 milijuna za igrača kojeg su platili Evertonu 15.7 milijuna.


Cijelu priču prati novinar Rudy Galetti sa SportItalia koji je danas bacio novu bombu u eter. Prema njegovim tvrdnjama u cijelu priču se uključio Monaco hrvatskog stručnjak Nike Kovača koji je navodno ponudio Rusima traženi iznos. Piše kako Kovač inzistirana hrvatskom reprezentativcu i kako je ovo ozbiljno upozorenje za Milan.


Ipak, njegove tvrdnje brzo su demantirali u ruskim novinama Sport Express koji tvrde da Galetti ima krive informacije.

„Ono što je Rudy Galetti objavio jednostavno nije točno. Prema našim izvorima iz Monaca, ne postoji nikakav interes za Nikolu Vlašića, a kamoli da bi klub ponudio 30 milijuna eura za njega. Nema ništa od toga.“, objavili su Rusi.

Vlašić je u prošloj sezoni u 34 utakmica za CSKA tresao mrežu 12 puta, a tome je doda i šest asistencija. U Rusiju je stigao 2018. na posudbu, a godinu kasnije su ga otkupili za 15.7 milijuna eura. Ponajbolji je igrač kluba od dolaska, a ugovorom je vezan do 2024. godine. Svjesni su u Moskvi da Vlašića ne mogu zadržati do tada pa neće ni odustati od traženog iznosa.

Spomenimo i da je među zainteresiranima španjolski Betis koji trenutno baš nije u situaciji za izdvojiti iznos koji CSKA traži.


Tagovi

Nikola VlašićCSKA MoskvaNiko KovačMonaco

Ostale Vijesti