Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Frigan zabio drugu utakmicu zaredom, susjedi sve prate: Interes pokazuju dva kluba iz Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 28.01.23. | 19:18

Talentiranog napadača Rijeke se povezivalo i s Portlandom…

Nogometaši Rijeke protiv Šibenika su upisali svoju prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Goste je u vodstvo doveo Frigan, domaćin je izjednačio preko Delića, da bi onda konačnih 2:1 postavio Jorge Obregon.

Trener Jakirović je poslije utakmice rekao kako njega kao trenera veseli činjenica da su napadači efikasni, a posebno se to odnosi na mladog Matiju Frigana koji se polako nameće u najvrjednijeg eksponata u svlačionici Bijelih.

Njegove dobre igre ne prolaze nezapaženo. Prethodnih se tjedana pričalo i pisalo o interesu američkog Portlanda, da bi sada, nakon što je drugu utakmicu zaredom postigao pogodak, interes za njegovim uslugama pokazala i dva talijanska prvoligaša.

Prema informacijama Tuttomercatoweba, Frigana bi rado u svojim redovima vidjeli Sassuolo i Empoli, s tim da se posebno ističe interes kluba Empolija. Ali, da bi doveli Frigana, oni će prvo morati 'prorijediti' svlačionicu, a prvi na meti za odstrel se u tom slučaju nameće Marko Pjaca.

Talijani zasad ne spominju kakav su iznos spremni platiti talijanski prvoligaši, ali prema informacijama Germanijaka, Rijeka je spremna prodati Frigana ako ponuda bude veća od 3.5 milijuna eura.

Podsjetimo, Frigan je ove sezone najbolji strijelac Rijeke (sedam pogodaka u svim natjecanjima), a TM ga trenutno vrednuje na 850 tisuća eura. S matičnim klubom je ugovorno vezan još dvije i pol godine. (I.A.S.)



Tagovi

Matija FriganSassuoloEmpoliHNK RijekaRijekaZimski prijelazni rokZimski prijelazni rok 2023.

Ostale Vijesti