Frank de Boer otpisao Brozovića?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.08.16. | 16:20

Sve je izvjesnije da bi Marcelo Brozović mogao napustiti Inter.

Ime hrvatskog reprezentativca često se spominjalo ovog ljeta. Brozović je bio predmet interesa mnogih klubova, najčešće se pričalo o Arsenalu, a posljednjih 10-ak dana aktualiziran je njegov odlazak u Juventus. Navodno je sve sa 'Starom damom' bilo dogovoreno, ali onda je Inter stopirao taj posao jer nije želio prodati igrača svojem velikom rivalu. No, možda bi Nerazzurri mogli ponovo razmisliti o toj opciji nakon novih izjava Franka de Boera.

Nizozemski trener je za BBC govorio o svojim planovima u Interu te istaknuo na kojim igračima želi graditi 'svoj' Inter.

„Najvažniji igrači su Banega, Candreva i Perišić. Oni su ključni“, izjavio je, između ostalog, De Boer koji u niti jednom trenutku nije spomenuo Brozovića. Iako je hrvatski reprezentativac lani odigrao dosta dobru sezonu, očigledno nije u planovima za važniju ulogu u novoj sezoni, a pogotovo će to doći do izražaja kada u klub stigne Joao Mario, veliko pojačanje kojeg Inter čeka ovih dana.

Brozović se tako nalazi u nezavidnoj poziciji, ali je vrlo izgledno kako će Inter ipak posegnuti za njegovom prodajom. Uostalom, Marcelo ima tek 23 godine i šteta bi bilo 'baciti' ga na klupu, odnosno ne zaraditi nešto na njemu. Svojedobno se spominjao iznos od oko 20 milijuna eura, ali vjerojatno će ta brojka ipak pasti. Znaju i potencijalni kupci da ga u Interu baš ne žele...

A sve donedavno je bili drukčije. Iako je jedno vrijeme s njim imao odnos toplo-hladno, Roberto Mancini je imao Brozovića u svim planovima za novu sezonu. Uostalom, Inter je prije nekoliko tjedana ponudio hrvatskom veznjaku novi ugovor težak 1,8 milijuna eura po sezoni. Prema aktualnom Brozović zarađuje 1,2 milijuna eura, a taj ugovor istječe 2019. godine. No, Brozović to nije želio potpisati jer je već tada tražio izlazak iz Milana.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

prijelazni rokFrank De BoerMarcelo Brozović

Ostale Vijesti